banner
Legfrissebb áruk 
 
Bőrruhák II
Nadrágok II.
Emelők és emelő szemek
Chopper motorokra dobok, rendszerek
Chopper kiegészítők
Bőr nyeregtáskák
Alumínium és eloxált termékek
Férfi bőr dzsekik, kabátok
Speed csizmák
Szerszámok
Doboztartó Konzolok, Platnik, Alkatrészek
 
FIGYELEM!! 

A honlapon található összes szöveg,

kép és információ a Bátszi Motor KFT. tulajdona!

Más célra való felhasználásukhoz a Bátszi Motor engedélye szükséges!

Motorgumik 
 

 

1999 tavaszán alakult a cégünk, mely a BÁTSZI BT. nevet viseli. Nevünk a két alapító tag nevének első három betűjéből áll: BÁTori Árpád - SZIkora András.

1989 óta éveken keresztül együtt dolgoztunk az autószerelő szakmában. Barátságunkat a motorozás még jobban összekovácsolta. Egyre több időt töltöttünk motoros találkozókon, versenyeken és magával a motorozással. Majd jött egy motorkerékpár szerelő tanfolyam a MAMI jóvoltából, ami sokat segített. Kialakultak barátságok, majd üzleti kapcsolatok. Alkatrész beszerzés, szerviz, használt ruházat árusítás majd motorgumi forgalmazás.

A 2003-as évben már találkozók, versenyek... benzingőz... Gumifüst... Este kaja, pia, buli... Király!!!

A következő évben már komolyabb háttérrel több találkozó, több verseny egyre nagyobb sikerrel. Amit ezúton is köszönünk nektek motorosoknak! A jó reklámért köszönet Hadnagy Józsinak, Amrein Lacinak és a Wildtől Ricsinek!

Sok segítséget kapunk a már 2002 óta működő Motoros Baráti Kör Mezőberény-től. A csapat sok helyre elkísér és segítkezik. Kösz mindenkinek!

2005-től vállalkozásunk két telephelyen működik. A békéscsabai telephely a MOBIL EXPRESS olajcsere gyorsszerviz (Békéscsaba, Bartók B. u. 66). Az autószerviz üzemeltetését Bátori Árpád (tel.: +36 30 915-5859) végzi.

MOTOROS BOLT-unk Mezőberény, Bonyhai u. 2/a alatt található. Bejárat a zsákutca felől, hátulról a Tó utca felől található. A bolttal Szikora András (tel.:+36 30 903-70-50) tulajdonos, ügyvezető foglalkozik.

2008-től a BÁTSZI BT ketté vált, egy autószerelő cégre, aki BÁTSZI AUTÓ BT néven fut tovább és egy motoros boltra, aki BÁTSZI MOTOR KFT néven működik tovább. 

2009-től egy személlyel bővült a motoros cég csapata, Jevuczó Márti személyében. 2020. szeptember 01-től Gál Imre is csatlakozott és Molnár Anett is kisegítő értékesítőként dolgozik a Bátszi Motornál.

Nyitva tartás: A pontos ZÁRVA-NYITVA TARTÁS, változás esetén a nyitóoldalon fel van tüntetve!!!!

Hétköznap 0900 - 1200, 1300 - 1600

Szombat: 0900 - 1300

Érdemes telefonon egyeztetni a nyitvatartásról, mert hetente egy-két nap árubeszerzéssel zajlik!

Szeretettel várjuk meglévő és leendő vevőinket és ügyfeleinket!

Motoros üdvözlettel:
BÁTSZI MOTOR

 


Hadd szóóljooon!!!
Wink

 

 


Felhasználónév
Jelszó 
 
 Vásárlás feltételei, vásárlói tájékoztató!

 

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy üzletünk viszonteladói boltként működik. Így a nálunk megvásárolt termékek garanciája a terméket forgalmazó, gyártó üzlet/cég garanciális feltételeivel megegyező!

Akciós, használt vagy bontott termékekre SEMMILYEN NEMŰ GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI!

Oldalunk tájékoztató jelleggel működik! Amennyiben rendelni szeretne, azt e-mailben vagy telefonon esetlegesen személyesen üzletünkben tudja megtenni!

Rendelni/vásárolni az alábbi lehetőségekkel tud:

- batszimotor@batszimotor.hu e-mail címen (Név, Cím Telefonszám és a Termék/Termékek képei csatolva,  pontos megnevezése)

- +36-30-903-7050 telefonszámon (Név, Cím , Telefonszám, Termék/Termékek pontos megnevezése egyeztetéssel)

- személyesen 5650,Mezőberény ,  Bonyhai u.2/A címen üzletünkben! Bejárat a Tó utca felől, a zsák utcába.

Annyiben nem a személyes vásárlást választja üzletünkben, termékeinket utánvétes,belföldi postával tudjuk eljuttatni Önhöz, melynek postaköltsége megegyezik a hatályos, a Magyar Posta Zrt által megszabaott díjakkal!

Köszönjük!

 
 Partnerek

 

 

  

 

 
 
 
 

 
 Gyártók

 

 

 

 

 

 
Created by Krissz 2008.